Spring til indhold

Kluck Search

ELS KLÜCK

Managing Partner

Kluck Search er grundlagt af Els Kluck, der har mere end 25 års erfaring med Executive Search, Specialist Search & Assessment. Med en international baggrund og mange års dyb erfaring i det danske og europæiske arbejdsmarked er vi anerkendt som en professionel samarbejdspartner i brede kredse.

Med en god forretningsforståelse, et stort netværk og en udpræget menneskeindsigt, er vi i stand til at matche de rette talenter med vores kunder. Vi fungerer som kundens forlængede arm og bygger bro til kandidaterne. Vi tilfører endvidere værdi gennem et højt serviceniveau, forståelse for kundens behov og klar forventningsafstemning. Med en løbende afrapportering sikrer vi arbejdet hen imod en en succesrig afslutning af processen.

En stor del af vores erfaring ligger inden for Lifes Science verden (Pharma, Medical Device, Human/Animal Health & Nutrition) og internationale industrielle produktionsvirksomheder BTB og BTC.

Els startede sin karriere i Holland, hvor hun har været i forskellige internationale Search – og rekrutteringsvirksomheder. Fra 1994 har hun boet i Danmark og har her fortsat inden for rekruttering og Search både som partner hos nogle af de største spillere på det danske marked og drevet egen virksomhed i en årrække.

Skræddersyet løsning – tilpasset din virksomhed​

  • Vi arbejder med gennemprøvede metodikker, der kan tilpasses og skræddersyes alt efter dit specifikke behov i den enkelte sag.
  • Fra en fuld rekrutteringsproces, der inkluderer foranalyse, fuld search, 2 samtaler, personlighedstest og referencer til kun at varetage delelementer af processen.