Spring til indhold

Executive Search

Baseret på mange års erfaring med succesrigt løste rekrutteringsopgaver på Management og Executive niveau, tilbyder vi ekspertise og kompetencer om stillinger på tværs af funktionsområder og brancher. Vi er din sparringspartner i forhold til organisationsændringer og tænker forretningsmæssigt i forhold til jeres industri og markedsposition.

Vi har en omfattende indsigt i videnstunge industrier som, eksempelvis Pharma/Medical Device/Diagnostics, Human/Animal Nutrition og Engineering. Her har vi et længerevarende og veludbygget samarbejde med mange af de førende virksomheder, såvel Corporates som SMV og Scale ups.

Vi er vant til at håndtere search-opgaver, der ofte er kendetegnet ved en større kompleksitet og som kræver dybdegående analyse af markedet. Her er det viden, netværk og de rigtige værktøjer som sikrer en effektiv måde til at kortlægge de rigtige profiler. Vi taler kandidaternes sprog og skaber tillid, som giver adgang til de rigtige profiler og dermed mulighed for en åben dialog med kandidater og efterfølgende professionelle screening.

Eksempler af løste opgaver: